Jetstream zwembad

Een jetstream kunt u eenvoudig laten inbouwen in een zwembad. CBC Zwembaden ontwerpt en realiseert zwembaden op maat voor een betaalbare prijs. Wanneer u slechts over een kleine tuin beschikt, is het absoluut niet zo dat de aanleg van een zwembad niet mogelijk is. Met een krachtige jetstream kan je in het kleinere zwembad of zwemspa gewoon ter plaatse blijven zwemmen.

De voordelen van jetstream in een zwembad zijn talrijk. De straalstroom zorgt voor:

  • meer tegenstroom voor de zwemmer
  • masserende werking
  • snellere reiniging oppervlaktewater

Afwerking

CBC Zwembaden staat via Cb-Construct NV al meer dan twintig jaar garant voor kwaliteit. U kunt bij ons dus genieten van garantie op de producten én op de uitgevoerde werken.

We doen dus meer dan het plaatsen van een jetstream in een zwembad. U kunt ook op ons rekenen voor de bouw en verbouw van uw woning, poolhouse of terras en voor de afwerking van uw zwembad.

Een zwembad ziet er erg goed uit en valt meer op wanneer het mooi afgewerkt is. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan een bijpassend terras en zwembadboordstenen. We verkiezen hierbij blauwe hardsteenen tropsiche hardhout soorten zoals Ipe.

Een meer luxueuze afwerking van het zwembad is zelf eenvoudig door te kiezen voor een hydromassagezetel.

Contactformulier

We informeren u graag verder over de mogelijkheden voor een jetstream in uw zwembad. U kunt ons eenvoudig contacteren via e-mail, telefoonnummer 015 22 92 10 of in onze kantoren. Die zijn gelegen in Heist-op-den-Berg, industriepark 47A, zone A. Op de contactpagina kunt u ook een brochure aanvragen.

Meer informatiepagina's:

Contact

CBC ZWEMBADEN bvba
Industriepark 47A - Zone A
2220 Heist o/d Berg
Tel. +32 (0)15/22 92 10
Mobile: +32 (0)475 39 13 30
info@cbc-zwembaden.be
BTW : BE (0)884.604.564

Word fan!

Designed by PSG